Embedded Vision Summit 2021

Dr. Harro Stokman is de CEO en oprichter van Kepler Vision Technologies. Hij gaat presenteren op de Embedded Vision Summit 2021. Kepler Vision Technologies is een bedrijf dat software voor herkenning van menselijke activiteiten gebruikt om het welzijn van mensen ’s nachts te verbeteren. Dr. Stokman, een expert in computer vision-technologie, richtte Kepler Vision Technologies op in 2018 nadat hij het potentieel had erkend van machine learning-gestuurde herkenningssoftware voor menselijke activiteiten om de werklast van medisch personeel te verminderen en gevallen klanten binnen 60 seconden te detecteren. Nu dient de Kepler Night Nurse software als een geavanceerd domoticasysteem dat cliënten veilig houdt en de stress en werklast van het personeel in de ouderenzorg vermindert. Harro Stokman is een serieel ondernemer. In 2014 werd zijn vorige bedrijf Euvision overgenomen door Qualcomm.

Embedded Vision Summit 2021

Over de hele wereld is er een ernstig en groeiend tekort aan verpleegsters. Nachtelijke verpleging is een bijzondere uitdaging omdat nachtdiensten minder aantrekkelijk zijn voor verpleegkundigen en omdat de rust die de cliënt nodig heeft, kan worden verstoord door persoonlijke bewaking. Computer-vision-gebaseerde activiteitsdetectie biedt de mogelijkheid om cliënten betrouwbaarder te kunnen bewaken en verpleegkundigen te waarschuwen wanneer hulp nodig is. Maar het creëren en implementeren van een oplossing vereist het overwinnen van een aantal belangrijke obstakels. Een enkele optische sensor met een fisheye-lens die een hele kamer kan bekijken, levert bijvoorbeeld zeer vervormde beelden op. Bovendien is privacy een cruciale zorg. En zorginstellingen hebben vaak een minimale IT-infrastructuur en personeel. In deze presentatie op de Embedded Vision Summit zal Dr. Harro Stokman uitleggen hoe het product Kepler Night Nurse van zijn bedrijf deze uitdagingen heeft overwonnen en is geregistreerd als medisch hulpmiddel.

Over de Embedded Vision Summit 2021

Sinds 2012 is de Embedded Vision Summit de belangrijkste conferentie en expo gewijd aan praktische, inzetbare computer vision en visuele AI. De Summit wordt georganiseerd door de Edge AI en Vision Alliance, een industrieel partnerschap beheerd door BDTI.

De Embedded Vision Summit trekt een wereldwijd publiek van bedrijven die computer vision en geavanceerde AI-producten ontwikkelen, waaronder embedded systemen, cloudoplossingen en mobiele applicaties.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is de Summit beschikbaar als een 100% online ervaring met een mix van zowel live als on-demand content – een flexibel schema!

Doe mee aan de Embedded Vision Summit 2021 voor honderden uren leerervaring – van tutorials tot sessies over de nieuwste technische inzichten, zakelijke trends en computer vision-technologieën – allemaal met een focus op praktische, inzetbare computer vision en visuele AI. De Embedded Vision Summit verbindt de theorieën van grote academische conferenties met de realiteit.

Registreer hier om deel te nemen aan de Embedded Vision Summit 2021!