Registreer nu voor de Kepler Night Nurse demo in Heerlen!

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de Kepler Night Nurse Demo op vrijdag 4 december.

Tijdens deze demo zult u een presentatie krijgen over de Kepler Night Nurse en een presentatie over hoe Kepler Vision Technologies omgaat met de AVG. Daarna zal de werking van de Kepler Night Nurse software live worden gedemonstreerd. Afsluitend kunt u een drankje drinken met Kepler CCO Joop van Kammen.

Ook voor deelnemers die al eerder een presentatie van Kepler gehad hebben is de demo erg nuttig. Hierin presenteren wij namelijk de vernieuwde opzet van de Kepler Night Nurse, de hybride oplossing.

 

De hybride oplossing vereist een minder grote data verbinding en is eenvoudig te installeren. Het Kepler Night Nurse Starters pakket en haar grotere broer, Kepler Night Nurse Unlimited, zorgt ervoor dat uw organisatie al binnen één dag is aangesloten, waarmee direct het welzijn van uw cliënten bewaakt kan worden.

De demo vind plaats op vrijdag 4 december in Hotel Heerlen (Van der Valk), Terworm 10, 6411 RV Heerlen.

Uiteraard zal deze demo geheel corona-proof plaatsvinden. Om dit mogelijk te maken wordt gewerkt met een carrousel. Het is daarbij belangrijk dat u van tevoren aangeeft op welk tijdstip u deze demo wilt ontvangen, en hoeveel mensen u meeneemt. Dit kunt u doen met dit formulier! Het maximum aantal mensen dat u mee mag nemen is 4!

De gehele demo, inclusief nazit zal ongeveer 2 uur duren. Daarnaast kunnen wij door de Corona maatregelen maximaal twee zorginstellingen tegelijkertijd van een presentatie voorzien.

Om u aan te melden voor dit evenement kunt u dit formulier invullen. Voor vragen kunt u bellen met  het nummer van Kepler Vision Technologies ( +31 6 22590036)

Wij zien u graag op 4 december in Heerlen.