Welkom Senior Care Consultant Alwin van Deuren

Alwin van Deuren is benoemd in de rol van Senior Care Consultant door Kepler Vision Technologies. Van Deuren brengt 26 jaar ervaring in de gezondheidszorg mee naar zijn nieuwe functie, waar hij een sleutelrol zal spelen in het ondersteunen van systeemintegrators bij de implementatie van de Kepler Night Nurse. Ook zal hij eindgebruikers opleiden in hoe ze de Kepler Night Nurse het beste kunnen gebruiken.

Alwin van Deuren
Alwin van Deuren at the Kepler Vision Experience Center

In zijn vorige rol werkte Van Deuren als zorginnovatieconsulent bij de Nederlandse ouderenzorgorganisatie Oktober, waar hij een team van innovatiecoaches leidde die nieuwe innovaties in de medtech-ruimte onderzochten en evalueerden hoe deze in de bredere zorgorganisatie konden worden geïmplementeerd. Het team identificeerde met name oplossingen die de kwaliteit van de zorg verbeterden, het werk van zorgverleners gemakkelijker maakten en de efficiëntie van de zorg verbeterden.

In een reactie op zijn nieuwe benoeming zei Alwin van Deuren: «Het is een voorrecht om bij Kepler Vision Technologies aan de slag te gaan als de nieuwe Senior Care Consultant. De Kepler Night Nurse verandert wat we denken dat mogelijk is als het gaat om het zorgen voor het welzijn van mensen in zorginstellingen. Ik kijk ernaar uit om Kepler te helpen bij de implementatie van de Kepler Night Nurse in zorginstellingen en bij het begeleiden van belangrijke besluitvormers in de zorgsector over de voordelen van door computer vision aangedreven monitoringoplossingen.”

Dr. Harro Stokman, CEO en oprichter van Kepler Vision Technologies voegde toe: “We zijn verheugd om Alwin aan boord te hebben – ik ben ervan overtuigd dat zijn vlijmscherpe vaardigheden, verworven door tientallen jaren in de zorgsector, van onschatbare waarde voor ons zullen zijn terwijl we doorgaan met voortbouwen op de positieve reacties van de sector die we hebben ontvangen rond Kepler Night Nurse en de voortdurende ontwikkeling ervan. De rol van Alwin zal centraal staan ​​in hoe we blijven voldoen aan de behoeften van personeel en besluitvormers in de zorgsector, zowel bij het demonstreren van de kracht van onze technologie in ons Kepler Experience Center in Eindhoven, als ter plaatse in zorginstellingen.”

 

Alwin van Deuren is bereikbaar via info@keplervision.eu. Plan een meeting in!