Kepler Vision Technologies breidt internationaal uit met nieuwe partner Telegrafik

Kepler Vision Technologies heeft een partnerschap aangekondigd met de Franse geïntegreerde dienstverlener TELEGRAFIK. De computer vision software van Kepler Vision zal het welzijn van de bewoners van een verzorgingshuis in L’Isle-d’Abeau, Frankrijk, bewaken.

De Night Nurse oplossing van Kepler Vision is een op computer vision gebaseerd systeem voor de detectie van lichaamstaal. Door machine learning training en computer vision te combineren, is Kepler Night Nurse in staat om valpartijen, ongemak van patiënten en abnormaal gedrag te detecteren. Deze technologie overtreft bewegingssensoren, bedmatten en draagbare bewakingssystemen met een factor 1.000 bij het terugdringen van valse alarmen en de onnodige belasting van het verplegend personeel.

TELEGRAFIK is het connected solutions platform voor gezond ouder worden. Gebouwd om ouderen en kwetsbare mensen te beschermen, verlies van autonomie te voorkomen en professionele zorgverleners in alle zorgomgevingen te informeren en te coördineren. Het biedt een uniek platform voor alle connected oplossingen die essentieel zijn voor Aging Well aan fabrikanten en integratoren die het leven van hun zorgverleners willen verbeteren, waaronder oplossingen voor valdetectie, innovatieve hulp op afstand met actimetrie, connected bedden, medische monitoring op afstand, consultatie op afstand en expertise op afstand.

Dr. Harro Stokman, CEO en oprichter van Kepler Vision zei: «We zijn zeer verheugd om met TELEGRAFIK de volgende stap in internationale expansie te zetten. Haar positie als marktleider in het integreren van zorgtechnologieën maakt haar de perfecte partner om de deugden van de Kepler Night Nurse oplossing uit te dragen – waardoor het voor verzorgingshuizen en medische instellingen veel gemakkelijker wordt om te profiteren van de voordelen die wij bieden op het gebied van patiëntenzorg en werkdruk van het personeel.»

Carole Zisa-Garat, CEO van TELEGRAFIK zei: «Kepler Night Nurse is een uitstekende aanvulling op onze reeks beschikbare zorgoplossingen en het gebruik ervan in de eerste uitgeruste faciliteiten zal onderstrepen hoe voordelig en gebruiksvriendelijk het systeem is voor het zorgpersoneel – vooral wanneer het samenwerkt met de gevestigde praktijken van de zorginstelling. We zijn zeer onder de indruk van het potentieel van Kepler Vision om het leven van zowel patiënten als personeel in zorgomgevingen te verbeteren en kijken ernaar uit om nauw met hen samen te werken bij deze lopende implementatie en om de oplossing in de toekomst naar meer instellingen te brengen».

Lees het originele artikel, gepubliceerd op International Security Journal