Kepler Vision Technologies staat op CES 2023

ces-2023-1
4 t/m 8 januari 2023
09:00 - 17:00
Las Vegas Nevada

Kepler Vision Technologies, wereldleider in software voor herkenning van menselijke activiteiten, zal in januari op de CES 2023 zijn oplossing voor ouderenzorg op basis van computer vision tentoonstellen.

Kepler Vision Technologies is geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen door Accelerate the Change – een inititief dat 30 start-ups en scale-ups uit  heeft gekozen om de vlag te voeren op ‘s werelds grootste tech-conferentie.

Op de beursvloer zal Kepler Vision Technologies zijn wereld leidende software voor ouderenzorg – Kepler Night Nurse – tonen en de positieve impact die het gebruik ervan kan hebben op zowel cliënten als zorgpersoneel. De computer vision monitoring oplossing kan identificeren wanneer cliënten zijn gevallen, zich fysiek ongemakkelijk voelen of dwalen waar dat niet de bedoeling is.

Kepler Vision Technologies zal op de CES de lancering van zijn « Appearance Based Access » tool aankondigen, waarmee oudere patiënten (met name dementerenden) zich veilig en zeker kunnen bewegen in zorginstellingen. Het detecteert wanneer een patiënt kamers betreedt die hij niet mag betreden en waarschuwt in dat geval onmiddellijk het zorgpersoneel – maar zorgt ervoor dat cliënten altijd hun eigen kamer kunnen betreden zonder dat ze hun sleutels of een draagbaar toegangsapparaat hoeven te onthouden.

Dr. Harro Stokman, CEO van Kepler Vision Technologies, zei: « Ik kijk uit naar de triomfantelijke terugkeer van Kepler Vision Technologies op de CES. Kepler Vision is in de afgelopen jaren steeds sterker geworden – we hebben onze mogelijkheden op het gebied van computer vision monitoring steeds verder uitgebreid, en ook internationaal is de uitbreiding snel gegaan. We kijken ernaar uit om de deelnemers aan CES te laten zien hoe we een van de belangrijkste kwesties in de moderne gezondheidszorg kunnen aanpakken – hoe technologie het best kan worden gebruikt om de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren op een manier die zowel cliënten als zorgpersoneel ten goede komt. »

CES 2023 vindt plaats van 4 tot en met 8 januari in Las Vegas Nevada. Kepler Vision Technologies zal  live demonstraties geven van Kepler Night Nurse in actie.