CEO Harro Stokman spreekt op Future of AI

De CEO van Kepler Vision Technologies, Harro Stokman, zal op uitnodiging spreken tijdens het Future of AI virtuele evenement op 28 juli 2020. Dit evenement dat georganiseerd wordt door magazine People and Computers wordt normaal gesproken eens per half jaar georganiseerd. Door het coronavirus zal de editie van deze zomer geheel virtueel plaatsvinden.

Speaker announcement Future of AI Harro Stokman, CEO of Kepler Vision Technologies

In deze editie, die hier gevonden kan worden, legt Harro namens Kepler Vision Technologies uit wat het heeft gedaan met het bedrijf nadat Kepler Vision Technologies de competitie won vorig jaar.

Zoals gezegd werd vorig jaar de startup competitie gewonnen! Op 11 en 12 december 2019 reisde Harro naar Berlijn om mee te doen aan de startup competitie in de categorie Artificial Intelligence. Dit was de derde keer dat People and Computers het Future of AI evenement organiseerde. Future of AI is Israëls meest prominente conferentie op het gebied van Artificial Intelligence. De startup competitie is een belangrijk onderdeel van het evenement, waarbij startups in fintech en startups in Artificial Intelligence een jury bestaande uit experts in deze gebieden proberen voor zich te winnen. De hoofdprijs bestond toen onder andere uit $100.000 cloud credits.