Hikvision Webinar

Afgelopen vrijdag 3 april 2020 heeft Hikvision een webinar gegeven over oplossingen in de gezondheidszorg. Hierbij waren Maartje Boschman van IQ Messenger en Floris Nat van Kepler Vision Technologies als solution partner aanwezig. Het webinar gaat over de oplossingen van Hikvision en haar partners voor instellingen in de gezondheidszorg. Vanaf binnenkomst op het parkeerterrein van het ziekenhuis tot in de kamer van de patiënt wordt uitgelegd welke oplossingen Hikvision kan bieden, en zij hebben daarin ruimte gecreëerd voor de oplossingen van hun solution partners.

Floris heeft kort uitgelegd wat voor bedrijf Kepler Vision Technologies is, en dat Kepler kunstmatige intelligentie ontwikkelt. Het probleem dat Kepler Vision Technologies oplost wordt uitgelegd, net als de Kepler Night Nurse. Ook is er tijd voor extra uitleg bij het filmpje dat ook op de Kepler demo pagina staat. Als laatste behandelt Floris in het kort welke typen optische sensoren het best werken voor de Kepler Night Nurse en hoe integratie van de Kepler Night Nurse in de ouderenzorginstelling in zijn werk gaat.

Mocht u het webinar niet hebben kunnen volgen, dan kunt u het hier nog eens rustig terugkijken.

Kepler Vision Technologies wordt besproken van af minuut 17:00, en aan het einde zijn er nog een paar vragen geadresseerd aan Floris die gaan over licht inval en het integratie proces.

Als u vragen of opmerkingen heeft over Kepler of de Kepler Night Nurse, of graag een afspraak wilt maken om de mogelijkheden van onze software voor uw organisatie te bespreken, neem dan gerust contact op.