Kepler is ISO en NEN gecertificeerd

TÜV Nederland heeft Kepler Vision Technologies ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd! Daarmee is door onafhankelijk onderzoek aangetoond dat Kepler veilig met de data van haar klanten omgaat. De ISO en NEN certificeringen zijn belangrijk voor Kepler om aan te tonen dat de privacy van de cliënten gewaarborgd is als de Kepler Night Nurse over hen waakt. De data van deze groep mensen moet op een zorgvuldige, veilige manier verwerkt worden.

Deze mijlpaal is bereikt mede dankzij advieswerk van Vos Orbedo, waardoor de certificering binnen een jaar gerealiseerd is. Ook is Kepler het eerste bedrijf dat werkzaam is in de kunstmatige intelligentie die deze certificering in ontvangst mag nemen.

De ISO 27001 certificatie betekent dat Kepler Vision Technologies volledig voldoet aan de internationale standaard voor informatie beveiliging. De norm specificeert eisen voor het implementeren, uitvoeren, controleren en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS).

De certificering NEN 7510 is een Nederlandse certificering, specifiek voor de zorgsector. Ook hier staat informatie beheer centraal, met extra focus op privacy omdat het vaak gaat om medische gegevens die privacy gevoelig zijn.