SantExpo, 23 -25 Mei, Paris Expo

sante-expo_700x240px_gb_02-1024x351
23 - 25 mei 2023
09:00 - 18:00
Paris Expo
Paris

SantExpo is het belangrijkste Franse evenement van de Franse ziekenhuisfederatie, dat elk jaar alle besluitvormers en professionals uit de gezondheidszorg samenbrengt die betrokken zijn bij het beheer, de digitale zorg, het zorgpad, de patiënt ervaring, de apparatuur, de materialen, de bouw en de transformatie van zorginstellingen.

Georganiseerd door QUINZE MAI, verenigt SantExpo de historische vakbeurzen van de Franse ziekenhuisfederatie HopitalExpo, GerontHandicapExpo die werden opgericht in 1987 en HIT sinds 2007. Dit evenement bestaat al sinds 1966.

SantExpo biedt een globale, gediversifieerde en complete visie op technologieën, diensten en innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg. Voor deze editie worden 30.000 bezoekers, 600 exposanten en 300 conferenties verwacht rond het thema: gezondheid in het hart van de democratie.

Kepler Vision Technologies is aanwezig op SantExpo, het belangrijkste Franse evenement van de ziekenhuisfederatie. Van 23 tot en met 25 mei demonstreren wij Kepler Night Nurse, zorgsoftware die waakt over het welzijn van cliënten.

De stand wordt getransformeerd tot ziekenhuiskamer om aan te tonen hoe Kepler Night Nurse het welzijn van patiënten in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen monitort. Medewerkers demonstreren hoe Kepler Night Nurse reageert wanneer patiënten vallen of andere fysieke problemen ondervinden. Daarnaast wordt aangetoond hoe Kepler Night Nurse ongevallen voorkomt.

Wilt u SantExpo bijwonen en de stand van Kepler Vision Technologies bezoeken klik dan hier voor registratie.