Kepler Vision Technologies is uitgenodigd om te spreken op de Skysource Experience

Met gepaste trots delen wij u mede dat CEO Harro Stokman van Kepler Vision Technologies zal presenteren op de Skysource Experience. Dit evenement zal plaatsvinden op 26 november 2020, in Barendrecht. Tijdens dit event zal Harro het product van Kepler Vision Technologies, de Kepler Night Nurse toelichten.

De Kepler Night Nurse is zorgsoftware die “kijkt” naar live beelden van optische sensoren en die daarin lichaamstaal en activiteiten van cliënten kan interpreteren. De Kepler Night Nurse herkent bijvoorbeeld wanneer een cliënt is gevallen, of moeite heeft het bed te verlaten. Als een cliënt veel te lang in de badkamer is of gaat dwalen en de kamer verlaat herkent de Kepler Night Nurse dat en stuurt een alarm naar de zorgverlener.

Wat levert deelname aan het event voor u op? Het Skysource Experience event geeft u handvatten, hoe meer tijd te realiseren voor waar het echt om gaat, ‘de handen aan het bed’! Vele verbeteringen in de zorg worden immers gemaakt door de inzet van technologie. Hierbij is continue innovatie noodzakelijk om de kwaliteit en de betaalbaarheid van de zorg te (blijven) verbeteren. Skysource zet, op strategisch en tactisch niveau uiteen hoe ICT u helpt met ondersteuning in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Bert Verhoeff, bestuurder bij Skysource Cloud Experts zal deze middag openen met een overzicht van de activiteiten van Skysource op het gebied van Zorg & Welzijn en van de productportfolio dat de basis vormt voor deze activiteiten. Daarna komen andere sprekers aan het woord, waaronder Vincent Eversdijk, partner BDO, en Harro Stokman van Kepler Vision Technologies.

Het evenement begint om 12:00 met een aankomst met luxe broodjes, waarna om 13:00 de eerste spreker begint. U kunt hierbij zijn door te registreren op de website van Skysource via deze link.