Skip to content

VideoGuard

Beveiligingstechniek kan ziekenhuizen en verzorgingstehuizen helpen criminaliteit en overlast tegen te gaan, maar er is veel meer mogelijk. Systemen die helpen het schaarse medisch personeel efficiënter in te zetten of die direct waarschuwen als een patiënt op de grond valt. Eenvoudig is de beveiliging van een zorginstelling bepaald niet. Zo is er ook een spanningsveld tussen veiligheidsrisico’s, toegankelijkheid en privacy. VideoGuard biedt de kennis en producten die nodig is deze uitdagingen aan te gaan.

Zo is met Security Center van Genetec de toegang en het cameratoezicht te beheren, van het parkeerterrein tot de laboratoria en operatiekamers. Met de intelligente camera’s is toezicht te houden zonder inbreuk op privacy van patiënten en bezoekers. Verder zijn er bijvoorbeeld oplossingen om met gezichtsherkenning beveiligde deuren te openen, zodat medewerkers hun handen vrij houden en onbelemmerd naar binnen kunnen.

Daarnaast is het niet nodig om meerdere camerasystemen te hebben voor bijvoorbeeld beveiliging en bewaking van patiënten. Door camera’s niet als camera’s, maar als intelligente sensoren te gebruiken kan aan de strengste eisen van de AVG worden voldaan.

Nieuwsgierig? Kom eens vrijblijvend langs in ons Experience Center Montreal, waar we alles live kunnen demonstreren en dieper op uw vragen kunnen ingaan en direct beantwoorden. Net zolang totdat u tevreden bent met het complete systeem, en het u brengt wat u nodig heeft en op de manier zoals dat u dat wilt. Techniek moet ú dienen, u moet zeker niet een dienaar worden van de techniek. We zien u graag snel bij ons in Waalwijk!

videoguard_800px
Genetec Healthcare2
Genetec Healthcare

Contactgegevens

VideoGuard BV

Richard Nass

Professor Eykmanweg 6
5144 ND Waalwijk

T: +31 (0)85 041 05 10
E: sales@videoguard.nl
W: www.videoguard.nl