Kepler Vision Technologies op Zorg & ICT

Bezoek Kepler Vision Technologies op stands 1A.110 and 1D034 Registeer je hier

Kepler Vision Technologies demonstreert hoe haar oplossing de zorg voor ouderen verbetert op de Zorg & ICT beurs van 2 tot en met 4 november in de Jaarbeurs van Utrecht.

Computer Vision

Kepler Vision toont haar computer vision-oplossing de Kepler Night Nurse  in samenwerking met haar partner voor IT- en videobeveiligingssystemen, Hikvision. Stand 1D034 is omgebouwd tot een ziekenhuiskamer. Hierin wordt getoond hoe de Kepler Night Nurse over patiënten in zorgomgevingen waakt. De software signaleert  wanneer patiënten zijn gevallen of fysieke problemen hebben. Het zorgpersoneel wordt onmiddellijk gewaarschuwd als een patiënt hulp nodig heeft.

De Kepler Night Nurse is ’s werelds eerste computer vision-gebaseerde valdetector die de status van medisch hulpmiddel heeft gekregen. De software kan ook helpen bij het waken over dementerende patiënten of over bewoners van verzorgingstehuizen. Hierdoor kan  het verplegend personeel hun locatie en welzijn beter controleren zonder dat er fysieke bewakingsapparatuur zoals GPS-tags nodig zijn. Door het personeel alleen te waarschuwen als er een echt een  probleem is, zijn de verpleegkundigen aanzienlijk minder tijd kwijt met het reageren op de vele valse alarmen door andere, minder geavanceerde apparaten worden geproduceerd.

Kepler CEO

Dr. Harro Stokman, CEO van Kepler Vision Technologies, zegt: “We zijn erg enthousiast om zorgverleners op de Zorg ICT beurs precies te laten zien wat Kepler Vision kan doen om te waken over patiënten in zorgomgevingen, en wat we doen om de belasting van zorgpersoneel te verminderen. Het thema van dit jaar ‘Keep up the change’ biedt ons de perfecte gelegenheid om antwoord te geven op de vraag: Hoe moeten we technologie inzetten om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en om overbelast zorgpersoneel te ontzien? ”

Zorg & ICT

Zorg & ICT

Zorg & ICT vindt plaats op 2, 3 en 4 november 2021 in de Jaarbeurs, met een scala aan exposanten en een programma van sprekers die de zorg transformeren en digitaliseren door middel van ICT-toepassingen. Kepler Vision zelf is te vinden op stand 1A.110, met de live demonstratie van de Kepler Night Nurse oplossing op de stand 1D034 met Hikvision.

 

Register here