BonCode kent certificering toe aan Kepler Vision Technologies voor uitmuntende softwarekwaliteit
BonCode, een betrouwbare leider op het gebied van softwarekwaliteitsmeting en -analyse, heeft officieel een certificaat voor softwarekwaliteit toegekend aan Kepler Vision Technologies, een pionier op het gebied van AI-gebaseerde zorgoplossingen. Deze mijlpaal erkent Keplers voortdurende inzet voor transparantie, veiligheid en prestaties in bedrijfskritische omgevingen, zoals verpleeghuizen en zorginstellingen.
De certificering toont aan dat de geavanceerde Night Nurse AI-software van Kepler voldoet aan en zelfs beter presteert dan de industrienormen voor technische kwaliteit en software-engineering. Hierdoor kunnen zorgverleners en zorginstellingen vertrouwen op de robuuste prestaties en betrouwbare resultaten.
“Bij Kepler verleggen we voortdurend de grenzen van wat AI kan betekenen voor zorgprofessionals. Het ontvangen van deze certificering van BonCode geeft ons een dieper inzicht in de kwaliteit van onze software en bevestigt onze inspanningen om aan de eisen van de sector te voldoen en deze te overtreffen,” aldus Harro Stokman, CEO van Kepler Vision Technologies.
“We zijn er trots op Kepler te ondersteunen met objectieve inzichten die helpen de integriteit en robuustheid van hun innovatieve oplossingen te waarborgen,” voegt Jan Willem Klerkx, CEO van BonCode, toe. “Deze certificering onderstreept onze gedeelde visie op een toekomst waarin gezondheidszorgtechnologie niet alleen slim is, maar ook veilig, schaalbaar en betrouwbaar.” Deze prestatie komt op een cruciaal moment, nu de toepassing van AI in de gezondheidszorg snel blijft groeien, waardoor betrouwbaarheid en kwaliteit belangrijker zijn dan ooit.
Over BonCode
BonCode is een onafhankelijke derde partij die bedrijven helpt grip te krijgen op omvangrijke, op maat gemaakte softwareportfolio’s door middel van objectieve, geavanceerde broncodeanalyse en softwarearchitectuurevaluatie. Dit doen we door verborgen risico’s te identificeren, technische schulden te verminderen en ervoor te zorgen dat de softwarestructuur schaalbaar en efficiënt is en aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen. Door de kloof tussen technische teams en besluitvormers te overbruggen, vertalen we complexe inzichten op architectuur- en codeniveau naar heldere, bruikbare aanbevelingen, wat een betere samenwerking binnen de organisatie bevordert. Leidinggevenden krijgen een onpartijdig beeld van de algehele gezondheid van de software voor weloverwogen besluitvorming, terwijl ontwikkelaars een dieper inzicht krijgen in zowel de code als de architectuur van het systeem.