Skip to content

 KEPLER NIGHT NURSE IN UW ZORGINSTELLING

Kepler Night Nurse logo_2022_white

WILT U KEPLER NIGHT NURSE IN UW ZORGINSTELLING GEBRUIKEN?

Het aanschaffen van Kepler Night Nurse is eenvoudig. In samenwerking met onze partners in diverse  landen levert Kepler Vision Technologies zorgsoftware aan klanten over de hele wereld. Ons indirecte verkoopmodel betekent dat we in elke fase, van installatie van tot en met de implementatie van Kepler Night Nurse, met gespecialiseerde partners werken zodat u de allerbeste service krijgt.

De partners van Kepler Vision Technologies zijn door het Kepler Vision Technologies team getraind en worden continu up to date gehouden met de nieuwste technische ontwikkelingen van Kepler Night Nurse.

U kunt onderstaande partners direct benaderen of wij brengen u in contact met de juiste partner. Neem contact op via sales@keplervision.eu of telefoonnummer: +31 6 22 59 00 36

BENT U GEÏNTERESSEERD OM PARTNER TE WORDEN?

Door samenwerking met partners definiëren en vormen we nieuwe kansen op de markt. Deelname aan ons partnernetwerk nodigt u uit in een compleet ecosysteem van gedeelde expertise op wereldwijde schaal. Met toegang tot een scala aan specialistische kennis en training, kunt u uitdagingen van klanten oplossen en kansen grijpen die voorheen buiten bereik lagen.

U kunt onderstaande partners direct benaderen of Kepler Vision Technologies brengt u graag in contact met de juiste partner

U kunt altijd  een email sturen naar: sales@keplervision.eu of te bellen met telefoonnummer: +31 6 22 59 00 36

Officieel partner

OFFICIËLE PARTNERS KEPLER VISION TECHNOLOGIES

NURSE CALL SYTEMEN WAARMEE KEPLER VISION TECHNOLOGIES GEÏNTEGREERD IS

Kepler Night Nurse kan worden aangesloten op alle Nurse Call Systemen in de onderstaande lijst.  Mocht uw Nurse Call System er niet bij staan dan kunnen we binnen een aantal dagen een connectie maken met het door u gewenste Nurse Call System.

ABLE CARE
ABLE CARE
CONNECTED HEALTH
CONNECTED HEALTH
SKYRESPONSE
SKYRESPONSE
AICARE
AICARE
DE HEER MEDICOM
DE HEER MEDICOM
TELEGRAFIK
TELEGRAFIK
SMARTSENSE
SMARTSENSE
 HTTPIO / API
 HTTPIO / API
CINNOVATE
CINNOVATE
MOBOTIX
MOBOTIX
SONEVO
SONEVO
MOBILE CARE MONITORING
MOBILE CARE MONITORING