Wilt u meer horen over de impact van AI in de gezondheidszorg?

Harro Stokman van Kepler Vision Technologies  is te gast  bij Impact Ai. Kepler Vision Technologies gebruikt computer vision om de gezondheidszorg te helpen bij het herkennen van valpartijen bij oudere patiënten, en Harro legt uit waarom de specificiteit van deze focus zo’n kracht is voor het bedrijf.

Computer vision en een steeds groter wordende dataset gebruiken om situaties waarin personeel nodig is perfect te detecteren is geen geringe prestatie, en beantwoordt de personeelsproblemen die vaak gepaard gaan met zorginstellingen gedurende de nacht. In onze chat legt Harro enkele van de technische aspecten van de software uit en de grote verbeteringen waarop hij onlangs heeft toegezien, voordat hij ingaat op enkele aanverwante onderwerpen zoals privacyproblemen, aanwervingspraktijken en het valideren van de nauwkeurigheid van de modellen.

Harro is ook zo vriendelijk om enkele algemene opmerkingen en adviezen te geven over AI-startups, en de gebieden die volgens hem het belangrijkst zijn voor oprichters. Dus als u wilt horen over een geweldige praktische toepassing van AI in de gezondheidszorg, en wat gedachten van een leider die golven maakt in onbekende wateren, luister dan zeker met ons mee!

Klik hier om de podcast te beluisteren.