ICT4care 28 maart Affligem, België

ICT4Care
28 maart 2023
08:00 - 16:00
De Montil
Affligem

Door de technologische veranderingen binnen de gezondheidszorg worden verpleegkundigen en andere zorgverleners in toenemende mate betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen. Het colloquium ICT4care wil ervoor zorgen dat je het nodige inzicht verwerft in de mate waarin informatietechnologie de processen binnen het werkveld kan ondersteunen.

De Werkgroep ICT4care brengt met dit colloquium op dinsdag 28 maart 2023 op één locatie een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg samen.

De werkgroep ICT4care brengt biedt u tijdens het colloquium een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg aan.

  • Het congres richt zich tot algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, eerstelijnszorg, hogescholen departement verpleegkunde, opleidingscentra en softwareontwikkelaars.
  • Cybersecurity, innovaties in ICT, digitalisatie in de zorg, het gebruik van artificiële intelligentie en technologie ter ondersteuning van zorg- en logistieke processen in de zorgsector zijn enkele van de thema’s die aan bod zullen komen.
  • Cybersecurity en het het gebruik van artificiële intelligentie in het kader van het geïntegreerde patiëntendossier voor zorgverstrekkers, verpleegkundigen, artsen en paramedici krijgen dit jaar onze bijzondere aandacht.

Een afsluitende netwerkdrink en tombola wordt jullie aangeboden door de bedrijven.

Het congres vindt plaats in De Montil te Affligem.