Mobile Healthcare: het digitale zorg event

Ben je op zoek naar inspiratie, informatie en innovatie over digitale ontwikkelingen in de zorg? Kom dan op 16 november naar het Mobile Healthcare congres in Rotterdam Ahoy!

Dit is hét jaar waarin de transformatie van zorg naar gezondheid centraal staat. Om noodzakelijke zorg, met de professionals die er zijn, toegankelijk te houden is een nieuwe manier van denken en werken nodig.

Het streven is de hoge standaard van zorg leveren, waarbij het uitgangspunt is dat de juiste zorg op de juiste plek wordt geleverd. Regionale samenwerking, interoperabiliteit, digitalisering én robotisering zijn hierbij van cruciaal belang. Patiënten voorzien van gepaste zorg op de plek waar het nodig is, roept echter diverse vraagstukken op.

Hoe willen we digitaal gegevens uitwisselen zonder dat we de privacy van patiënten schenden? Hoe kan de inzet van AI de zorgprofessional ondersteunen en samen met eHealth bijdragen aan een gezond leven, een goede samenwerking in de keten en aan werkplezier? Tijdens het Mobile Healthcare congres op 16 november hoor je hier alles over!

De 4 hoofdlijnthema’s zijn:

  • Healthy life through data
  • Verbinding zorg en sociaal domein
  • Ecosysteem gedachte
  • Transitie naar betaalbaar en bemensbaar

Kijk op de site van Mobile Healthcare voor meer informatie.