Kepler Night Nurse is verbeterd!

SNELLERE VALDETECTIE

Een val van een patiënt wordt nu nog sneller gedetecteerd. Binnen 10 seconden (in plaats van 60 seconden) waarschuwt Kepler Night Nurse een zorgmedewerker wanneer er iemand gevallen is.

SNELLERE ZITTEN-OP-RAND-VAN-BED DETECTIE

Wanneer een patiënt bijvoorbeeld in de nacht naar het toilet wil en op de rand van het bed gaat zitten, wordt nu binnen 10 seconden een medewerker gewaarschuwd. Daarmee kan voorkomen worden dat iemand die slecht ter been is onbegeleid probeert te gaan lopen. Op deze manier draagt de Kepler Night Nurse bij aan een nog veiligere omgeving voor patiënten.

UNIFORM HERKENNING

Deze verbetering combineert goed met de snellere valdetectie. Wanneer een medewerker knielt, bijvoorbeeld om steunkousen aan te trekken bij een cliënt, werd dat eerder nog wel eens als een val van een persoon gezien. Nu is aan Kepler Night Nurse intelligentie toegevoegd waarmee het uniform van medewerkers herkend worden. Daardoor wordt er, wanneer een medewerker knielt of op de grond zit, geen alarm meer gestuurd. Alleen alarmeren als er echt iets aan de hand is!