Kepler Vision Technologies gaat haar internationale partnerships verder uitbreiden

Ruim twintig jaar geleden is Günter begonnen als commercieel verantwoordelijke voor Shop4telecom (specialist in het leveren van Telecom hardware). Nadat de internationale aspiraties waren bereikt, stapte hij over naar Sennheiser Business Communications (tegenwoordig EPOS). Daarbij legde hij samen met zijn team het fundament voor de groei binnen de Benelux, Nordics en Baltics. De afgelopen jaren heeft hij bijgedragen aan een commerciële versneller voor onder andere Eshgro en Kinly.

Vanaf half mei 2023 is Günter gestart bij Kepler Vision Technologies. Günter zal zich binnen Kepler richten op de internationale groei, met als eerste de focus op de Nordics.

Het Nederlandse bedrijf Kepler Vision Technologies ontwikkelt unieke artificiële intelligentie (AI) voor de zorg. Kepler Night Nurse detecteert incidenten via beeld in zorginstellingen en ziekenhuizen wereldwijd. De software merkt het niet alleen op wanneer cliënten vallen, maar ook wanneer mensen met dementie afdwalen van hun locatie. Daarnaast herkent het systeem ongewenste handelingen of gedrag waaronder agressie.

Günter Vos: “Een bijdrage leveren aan het structureel oplossen van het te kort aan handen in de zorg, door techniek in te zetten om zorgpersoneel te helpen alleen daar te zijn waar ze echt nodig zijn is een prachtige uitdaging.’