Mark Roubos start als Territory Manager Benelux bij Kepler Vision Technologies

Vanaf juni 2023 is Mark gestart bij Kepler Vision Technologies. Mark wordt hier verantwoordelijk voor de business in de Benelux.

Mark is in 2016 gestart als Channel Account Manager bij Jabra, hier was hij verantwoordelijk voor de system integrators en telco’s in Nederland. In 2021 heeft Mark de overstap gemaakt naar de security markt, bij Kaspersky, waarin Mark als Territory Manager voor Nederland en de Nordics de nieuwe partnerstrategie heeft opgezet en verder heeft vormgegeven.

Het Nederlandse bedrijf Kepler Vision Technologies ontwikkelt unieke artificiële intelligentie (AI) voor de zorg. Kepler Night Nurse detecteert incidenten via beeld in zorginstellingen en ziekenhuizen wereldwijd. De software merkt het niet alleen op wanneer cliënten vallen, maar ook wanneer mensen met dementie afdwalen van hun locatie. Daarnaast herkent het systeem ongewenste handelingen of gedrag waaronder agressie.

Mark Roubos: “Ik heb ontzettend veel zin om te starten bij Kepler Vision Technologies en hier met mijn kennis en ervaring een steentje aan bij te dragen. Samen met het team is ons doel om in 2023 1 miljoen streams live te hebben staan en ik kan niet wachten om dit met Kepler Vision Technologies te gaan realiseren!”